Eerste blogbericht

Nou… mijn eerste blogberichtje. Na de hele middag bezig geweest te zijn om uit te vogelen hoe deze site werkt heb ik een paar dingetjes kunnen plaatsen. Het is best even puzzelen en uitzoeken maar zo langzaam maar zeker lukt het me om dingetjes te plaatsen en naar ik hoop duidelijk en overzichtelijk. Ik spiek een beetje bij andere bloggers, maar ik ben niet zo creatief met bubbeltjes en tekstballonnetjes, fotootjes en dat soort tierlantijntjes. Maar aldoende leert men.  Ik ben echt benieuwd hoe ik dit ga doen. Of ik veel zal posten of juist niet zo veel… ik probeer het en zie wel hoe het uitpakt.

Schrijven vind ik leuk. Mijn kind vind ik leuk. En soms is het leven ook leuk… 🙂 Zoals morgen. Morgen is één van mijn favoriete dagen van het jaar. Na Oud en Nieuw vind ik Koninginnedag… oh pardon Koningsdag de gezelligste dag van het jaar. Gewoon lekker op het dorp hangen, mensen tegen komen die je dus alleen maar op Koningsdag tegenkomt dus je een heel jaar moet ‘bijkletsen’. Dit alles onder het genot van een biertje en met lekkere live muziek op de achtergrond. De laatste twee jaar is het weer echter wat minder. Er zijn Koninginnedagen geweest dat je lekker in je truitje in het zonnetje kon staan maar vorig jaar was het nog kouder dan met kerst. Dit jaar belooft het niet veel anders te worden. 10 graden voorspelt Edje Aldus…. maar zoals mijn goede vriend Joeri Jansen uit Elst altijd zegt: “Kou is een emotie, die kan je uitzetten!” Dus dat gaan we dan maar doen. Uit die kou! Hij zegt ook altijd dat echte mannen geen honing eten. Nee… die kauwen op bijen. Dus tja… of die emotie uitzetten nou écht een vrouwendingetje is…. ?

Hoe dan ook…. kou of geen kou. Ik heb zin in morgen! Ik heb zin in een feestje! Muts op. Sjaal aan. Kommaaropmetdatbier!

Leve de Koning!

4 gedachten over “Eerste blogbericht”

  1. Geinig! Je neemt me mee, ook in je inleiding. Ik kijk uit maar meer. Enne… als een zeker fantasieverhaal afheb, dan hoor ik het graag!

    Like

  2. Ik vier mijn eigen feestje wel in het warme zonnetje achter glas in mijn woonkamer. Eten en drinken in overvloed bij de hand, kan zonder te zoeken waar dat moet, plassen en hoef geen mensen te ontwijken waar ik niet mee wil kletsen…. maar eerlijk is eerlijk …….die livemuziek is een dingetje ja…. 😎

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s