swype to the right….

Zo vlak na het nieuwe jaar komen altijd de goede voornemens weer uit de kast. Zo ook bij mij natuurlijk. Die december-kilootjes moeten er natuurlijk weer af. Een weekje detoxen met de C9 staat al in de planning, dan is meteen mijn hele lijf en denken weer gereset, dan gaat het weer lukken. Het hardlopen moet ook weer opgepakt worden, want na de 3e knieblessure is het niveau nu weer terug bij af. Mijn hardloop-drive is na de marathon sowieso een beetje verdwenen lijkt het wel… Ik moet gewoon een nieuw doel stellen, dan moet ik weer trainen. Zonder doel ga ik niet hardlopen, gek is dat.

Minder drinken is ook een doelstelling voor het nieuwe jaar. Ik hou geen maat en drink snel een biertje te veel als ik op een feestje ben of in de kroeg. Gezellig misschien, maar geen goede eigenschap. Daar ga ik ook maar eens aan werken. Ik heb mij in ieder geval aangemeld bij ikpas.nl zodat ik toch een beetje een stok achter de deur heb.

Een ander voornemen voor 2019 is dat ik actiever ga worden in de dating-scene. Het duurt nu al zo lang, het single zijn en nu moet ik er maar eens écht werk van gaan maken. Ik heb het wel eens eerder geprobeerd, Relatieplanet of Lexa of zo maar ik weet het niet…. Het is niet mijn ding. Ik kijk liever iemand meteen direct in de ogen, dan krijg je er toch een bepaald gevoel bij. Dat heen en weer geapp en gemail vind ik best lastig. Ik krijg trouwens toch bijna nooit reacties op mijn profiel. Tenminste, geen serieuze of potentiële kandidaten. geen idee waar dat aan ligt. Ik weet best, ik ben geen super knappe vrouw, maar er zijn vrouwen die er slechter uitzien, al zeg ik het zelf. Maar op één of andere manier krijg ik bijna nooit reacties waar ik ook echt iets mee kan of waarbij ik denk, goh, die is leuk! Of ik krijg reacties van jonge knullen. Die van een jaar of 23 die denken mij een ‘plezier’ te kunnen doen en te reageren met zinnen zoals; “wat een mooie vrouw ben jij. Heb je wel eens een jongere man gehad?” Alsof ze mij daar een plezier mee doen! Hey, als ik iemand iets had willen leren was ik wel lerares geworden op een basisschool… Een beetje jonger is prima, maar het moeten geen tientallen jaren worden. Ik ben Madonna niet.

Getrouwde mannen of mannen in een relatie zijn ook heel erg actief op Tinder. Die pik je er ook steevast uit door hun profielfoto’s zonder gezicht. Dat zijn vaak de mannen die wat te verbergen hebben. Dus bij foto’s zonder gezicht swype ik meteen naar links. Daar heb ik geen zin in. Zoek eerst je zooi maar uit. Ook zijn er van die mannen die vinden dat ze hun ontblote torso op de kiek moeten zetten, vaak vanuit een zeer rommelige badkamer waar je dan op de achtergrond een loofah-spons ziet hangen…. Hmmmmm. Er zijn natuurlijk mannen die scrubben, maar het zet je wel aan het denken. Dubieus. Een ontbloot bovenlijf vind ik sowieso een beetje too much. Ik bedoel ík vind het niet in je voordeel spreken als je vind dat je zo’n foto van je zelf moet plaatsen. Check this out, ladies… Eye-candy! Ulg..!

Er zijn ook mannen waar in hun profiel staat “O.N.S. geen probleem” Het duurde even voordat ik door had waar dat O.N.S. voor stond. Wij hebben hier in Spijkenisse een politieke partij die heet ONS en aangezien Tinder de matches op basis van je locatie selecteert dacht ik even dat het om mijn politieke voorkeur ging. De schok was groot toen ik bij een match meteen de vraag kreeg wanneer ik beschikbaar was voor een avondje rollebollen! Huh?? O.N.S. bleek te staan voor One Night Stand…. ooooh.. ok… Hup! Swype naar links dus voortaan bij het zien van die letters. Voor een O.N.S. hoef ík niet te swypen… hahaha.

Foto’s met je ex doen het ook niet zo goed voor mij. Neem dan in ieder geval even de moeite om een andere foto van jezelf te maken of op te zoeken, of knip haar er tenminste nog af. Het kan echt niet gek genoeg. Stelletjes die op zoek zijn naar een 3e partij als toevoeging voor hun bed-avonturen. Uitnodigingen om eens kennis te komen maken met een BDSM gezelschap, ik heb echt alles al een voor bij zien komen. Hoe spannend het misschien ook kan zijn, of klinkt maar wat dat betreft ben ik in eerste instantie vrij ‘vanilla’ en ouderwets. Lets get to know each other first.

Maar 2019 ga ik mezelf wat meer ‘openstellen’ (oh god, wat een verkeerde woordkeus in dit verband!) en wat actiever deelnemen aan het datingcircuit. Misschien eens een speed-date avond, toch nog eens een love-borrel proberen, dat soort dingen. Gewoon contact met nieuwe mensen. Het internet daten laat ik vooralsnog weer achter wegen, misschien dat ik in de toekomst daar nog eens een kansje aan waag. Maar mocht je dus een leuke vriend, broer, zwager, collega, neef, buurman of zoiets hebben die níet door de politie wordt gezocht, geen vrouw of vriendin heeft, financieel onafhankelijk is, een goede persoonlijk hygiëne er op na houdt, eerlijk is én zijn zaken op orde heeft… stuur me een DM! 😉

5 gedachten over “swype to the right….”

 1. Leuk Yvette! Heel knap dat het je telkens weer lukt om te schrijven, wie is DM? Ik had DW gedacht…. En hoe staat het met je kinderboek…?

  Groet, Anton

  Verzonden vanuit Mail voor Windows 10

  ________________________________

  Like

  1. Dat is ook nog een goed voornemen, dat boek afmaken idd.
   DM betekend Direct Message. En wie is dan DW?? 🙂
   Je kan van nieuwe berichten op de hoogte gehouden worden als je mij volgt. Dit kan door op ‘volg’ te klikken bij een stukje.

   Groetjes, Yvette

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s